UPGRADE YOUR BRAND

Herpositioneer jezelf
met een stijl- en
betekenisvol brand.

Onderstreep je persoonlijkheid en doe
de kwaliteit van je werk recht.
y

PERSONAL BRANDING

Get your message out in style

Het gezicht van je bedrijf zijn, gaat je zeer goed af. Hoewel je oude design en website je geweldig hebben gediend, laat dit niet meer zien wie je nu bent of wilt zijn. Je hebt persoonlijk en/of zakelijk een ontwikkeling doorgemaakt en je brand mag dit gaan reflecteren. Ik werk met coaches, strategen en mentoren die met strategie en stijl een nieuwe positie willen innemen.

SIGNATURE PROGRAM

Upgrade your Brand

Een exclusieve 1-op-1 samenwerking, waarin we design strategisch inzetten om de juiste dingen over je bedrijf te vertellen, een goed gevoel te creëren en de connectie met je ideale klant te maken. Na onze samenwerking:

L

Spreekt de kwaliteit van je aanbod tot de verbeelding. Hierdoor hoef je minder hard te werken om te verkopen.

L

Krijg je betere aanvragen. Je werkt aan projecten met een hoge beloning, zowel financieel als spiritueel.

L

Voel jij je gedragen in het nemen van meer leiderschap. Wat maakt dat je klanttevredenheid enorm hoog is.

L

Is je ‘onboarding’ proces een visueel feestje dat vertrouwen geeft. Zo gaat iedere samenwerking goed van start.

L

Is je lesmateriaal van hoge kwaliteit. Dit ondersteunt zowel het leerproces van de klant als jouw geloofwaardigheid.

L

Communiceer je samenhangend op alle kanalen. Dat kan zorgen voor wel 23% meer omzet (bron: Forbes).

L

Trek je professionals aan waar je eerder onzichtbaar voor was. Hallo, uitnodigingen om te spreken!

Een professioneel brand

Wanneer je plannen aan het uitbroeden bent voor iets groots, is een brand dat goed in elkaar zit als de wind onder je vleugels.

FASE 1

Strategie.

We analyseren jouw zienswijze en welke aspecten daarvan uitgelicht mogen worden. Wat de voor jou belangrijke waarden zijn om aan leads en/of klanten mee te geven, zodat ze tijdens iedere interactie denken: “Ja, ik wil meer van dit in mijn leven!”

FASE 2

Visuele identiteit.

Ik help jou om je verhaal te illustreren en je boodschap tot in de details door te vertalen naar een passende symboliek. Met een perfecte combinatie van kleuren, prachtige lettertypes, een goed styling concept en originele fotografie richting vang ik je persoonlijkheid in stijl.

FASE 3

Design.

We onderzoeken welke contactmomenten in jouw klantreis visuele ondersteuning kunnen gebruiken. Ieder ontwerp, van aantrekkelijk ‘onboarding’ proces tot heerlijk lifestyle boek, heeft een exclusieve look and feel en is een ultieme versterker van je brand.

FASE 4

Website.

We complementeren je personal brand met een stevig online platform. Een op maat gemaakte designer website die jouw expertise met eigenzinnigheid en oog voor detail communiceert. Dat zorgt niet alleen voor een fantastische beleving, maar levert jou ook betere aanvragen op.

PLAN VRIJBLIJVEND EEN

BRAND
ANALYSE

Tijdens een telefoongesprek of Zoom call bespreken we welke mogelijkheden ik zie om jouw personal brand te professionaliseren.

ON TOP OF YOUR GAME

Brand Guidelines

Na het afronden van Upgrade your Brand geef ik je handvatten om je personal brand te activeren en consistent te blijven communiceren. Je ontvangt uitgebreide ‘brand guidelines’ en indien gewenst ook een training op maat aan je team om deze nieuwe visuele identiteit eigen te maken.

Joyce heeft kwalitatief een enorm hoge standaard. Het brand dat ze om me heen heeft gebouwd, zorgt ervoor dat mijn programma’s makkelijker verkopen.

CAROLIEN KARSTEN

LIFE AND BUSINESS COACH

DAAROM

Werken met Joyce

A proven track record

Naast een track record in design, heb ik ook een achtergrond in communicatie en tekst. Tel daar mijn eigen ondernemerservaring bij op en je hebt een echte wingmate.

People buy stories & magic

Als coach transformeer je hoop in houvast. Jij helpt klanten hun dromen waarmaken. Ik help jou die magie te verspreiden, terwijl jij je focust op je ambities.

Remarkable is the new pretty

Als je het ene design niet van het andere kunt onderscheiden, heb je geen brand. Hoe mooi het er ook uitziet. Ik zorg ervoor dat jij je écht kunt differiënteren.

LET’S DO THIS

Upgrade my Brand

Plan een Brand Analyse en ontdek welke kansen er liggen om je personal brand te professionaliseren.

Na ons gesprek ontvang je een persoonlijk voorstel met bijbehorende investering, tijdlijn en meer. Jij geeft akkoord om aan Upgrade your Brand te beginnen.

We plannen de brand strategie sessie in (het liefst live, maar via Zoom kan ook) als kick-off van onze creatieve samenwerking.

FAQ

wanneer is Upgrade your brand voor mij?

Upgrade your Brand is perfect voor jou als je een coach, strateeg of mentor bent die toe is aan een next level personal brand. 

Je bent minimaal 2 jaar in business. Je hebt eerder met een (web)designer gewerkt. Of misschien maakte jij je website zelf. Nu je bedrijf meer dan goed loopt, ben je op zoek naar een brand partner die jouw strategie visueel kan maken en vertaalt naar stijlvol design en een designer website.

heb je een wachtlijst?

Ik weet dat jij er als ambitieuze ondernemer van houdt om snel te schakelen. We kunnen daarom vrijwel direct een kennismakingsgesprek inplannen.

ik heb al een brand design. kan ik alleen de website door jou laten maken?

In uitzonderijke gevallen is dat mogelijk. Bijvoorbeeld als je een business coach bent en je jouw brand strategie heel helder hebt. Anders raad ik je aan om de creatieve regie aan mij over te laten. Ervaring leert dat je zo de beste resultaten krijgt. 

kan ik alleen de visuele identiteit door jou laten maken en de website door een ander?

Nee, dit is niet mogelijk. In de website komen alle creatieve elementen van je brand samen. Ik zorg er persoonlijk voor dat je site een stijlvolle reflectie vormt van jouw nieuwe positie, of zakelijke identiteit.

Hoe lang duurt Upgrade your brand?

De duur van een samenwerking is afhankelijk van wat we bedenken om te gaan realiseren. Een tijdlijn wordt uiteengezet in het voorstel dat je ontvangt na de Brand Analyse.

wat is de investering?

Iedere Upgrade your Brand samenwerking is individueel geprijsd. De investering wordt afgestemd op de verlangens voor je personal brand. Nadat ik je heb gesproken tijdens een Brand Analyse, ontvang je een voorstel op maat.

Mocht je toch graag een indicatie hebben. Een basis van brand design en een website kost 4500 euro ex. btw. Afhankelijk van wensen en functionaliteiten komen hier extra kosten bij.

ik heb het idee dat ik vast zit met mijn brand. kan ik wel bij jou terecht?

Ja, juist! Ik verwacht niet dat je precies weet wat er nodig is om je brand te upgraden. Daar heb je mij voor! Ik help je helderheid te krijgen en inspireer je met ideeën waar je zelf misschien nooit aan gedacht had. 

hoe zit het met copywriting en foto- of videografie. is dat inbegrepen ?

Ik geloof ik dat je personal brand het meeste voordeel haalt uit een totaal concept. Tekst en beeld zijn belangrijke stukken van de brand puzzel die dan ook zeker aan bod komen tijdens Upgrade your Brand. Heb je een vaste copywriter en foto- of videograaf? Past de werkwijze van deze professional bij de nieuwe stijl? Dan zetten we hem/haar absoluut in. Anders breng ik je graag in contact met een creatieveling uit mijn netwerk. De betaling regelen jullie onderling. 

PLAN VRIJBLIJVEND EEN

BRAND
ANALYSE

Tijdens een telefoongesprek of Zoom call bespreken we welke mogelijkheden ik zie om jouw personal brand te professionaliseren.

Brandende vragen?

3 + 5 =