16 september 2022

Je verwacht tijdens een business event dat je van alles leert over business. Je kent het wel: strategie, planning en systemen. Je moet ‘out of your comfortzone’ en daarvoor heel hard werken. Je kan leren hoe je doelen moet behalen. Of hoe je targets stelt van 100.000 euro of meer. En hoe je Reels kan maken, omdat die momenteel ‘booming’ zijn op Insta. Je gaat jouw gezette doelen halen. Omdat je doelen hebt gesteld. Ik kan je dit leren, en het werkt.

Maar het kan ook anders. Een bedrijf vol bezieling, geluk, passie en connectie creëren.

ik ben altijd anders geweest. Heb me altijd anders gevoeld. Op school word je geleerd om naar school te gaan, hard te leren, veel toetsen te doen, je nog meer te focussen op de dingen die je niet goed doet. Je wilt, nee je moet, hoge cijfers halen, minimaal voldoendes.

Herkenbaar?

Ik startte met mijn bedrijf en er gebeurde iets magisch; in plaats van dat ik luisterde naar de verstandelijke adviezen kwam ik in een ongekende flow. Een onwerkelijke flow. Een flow waarvan ik niet wist dat die bestond, maar waarvan ik wel voelde dit is HET! Ik zit in iets waar ik mezelf eindelijk weer heb teruggevonden en eindelijk iets waarin ik mezelf helemaal kan zijn.

Een business die drijft op Feminine Energy, waardoor je groeit en bloeit. Een business die vaak door mannen niet begrepen wordt, omdat dat wat je doet ongrijpbaar is vol vrouwelijke kracht.

MAAR JE DOET WAT KLOPT VOL KRACHT EN BEZIELING

Je doet wat in alignment is met dat wat je voelt

En dat wat je te brengen hebt

JE KOMT IN IETS DAT HOGER IS DAN JEZELF

Tools komen en gaan. Social media komt en gaat. De wereld verandert ontzettend snel. Oude dingen gaan dood. En nieuwe dingen verjaren steeds sneller en sneller. Echter dat wat jij doet kan niet doodgaan, omdat het er altijd is. Omdat de flow de levensenergie is wat jij komt brengen. de meest krachtige bron van vrouwelijk energie.

Het is lastig onder woorden te brengen wat MANIFEST 2.0 is.

Het is een eigenlijk geen event, maar een ‘experience’ waar je gaat voelen waar jouw levensstroom is en gaat ervaren dat alles vanuit deze flow mogelijk is. Je kan zelfs verschillende werelden en realiteiten creëren.

L

De creatiekracht als ondernemer zit in jou

L

In jouw vrouwelijke kracht

L

Sensualiteit. Creatiekracht

L

De waarde zit in jou

L

Goud dat we zo vaak onderschatten, niet zien en underpricen

Feminine is the new way of business

Ik ben Simone Levie

Sinds 2014 succesvol online ondernemer. Ik heb al 10.000-en vrouwen geholpen met hun business over de gehele wereld. In 2015 zette ik samen met Dolly Heuveling van Beek het Spirit Business neer omdat we voelden dat het daar tijd voor was. In 2017 hebben we samen met Gabby Bernstein naar Nederland gehaald. Nu in 2022 zie ik een nieuwe dimensie verschijnen. The Feminine Art of Business. Dit gaat verder en dieper dan spirit en dit gaat voorbij aan de mannelijke manier van business neerzetten.

Als online ondernemer met een miljoenen bedrijf ken ik alle mannelijke strategieën. Webinars, sales en ads. Ik weet hoe het werkt en ik weet wat ik moet doen om klanten te krijgen vanuit push marketing.

Ik ben daar alleen uitgestapt. Mijn business floreert door de communities die ik heb gecreëerd. Door de verbinding, en door sister and brotherhood en feminine energy. We hebben iets anders te brengen iets vernieuwends te brengen. Als je de energetics gaat begrijpen achter marketing dan kan je tot iets komen waar je tot nu toe diep wist dat het bestond, maar dat je ook vergeten was?

Welkom bij Manifest 2.0

Een experience waar je bij moet zijn. Een complete beleving waardoor jij in een andere en nieuwe realiteit gaat stappen. De realiteit waarvan je al weet dat die bestaat. Maar waar je niet bij kan komen. We gaan op een andere manier, met een andere ervaring kijken naar:

L

The art of business

L

Maar ook over de man en vrouw die achter de business staan

L

Het creëren van de kunst van het leven

L

Het creëren van een leven dat jij voortleeft met ongekende nieuwe standaards, waarmee je anderen weer meeneemt

Tijdens Manifest 2.0 ga je ervaren dat business en leven en leven en business met elkaar verweven zijn. Je hoeft alleen maar je leven en je verlangens voort te leven. In alle elementen. Onafhankelijk en vrij.

Connectie

Wat wil je nu echt en waar verlang je diep naar? Wie ben je werkelijk en wie wil je zijn?

Angst

Welke angsten kom je nu nog tegen? Wat laat je nu nog niet zien omdat je denkt dat het te crazy is? Schaamte, omdat je jezelf nog niet goed genoeg vindt. Angst om ongenuanceerd staan voor je business. Angst om groter te gaan. Want angst voor het grote succes. Angst om geld uit te geven voor jezelf. Angst voor big money.

Verlangen

Je verlangen om impact te maken. Om groots te zijn. Om heel veel mensen te helpen. En om miljoenen te maken. het verlangen om puur je leven voort te leven en daar ook je business van te maken.

Spirit

Werk samen met iets dat hoger is dan jij. Steun niet op je eigen kracht of op wilskracht, maar vertrouw op het moment.

Creatiekracht

We zijn als mens geboren om te creëren. Dat kunnen we niet alleen doen. We moeten het samen doen. Een mens is tenslotte ook niet alleen ontstaan. Zie het wonder van de creatiekracht van iets dat ontstaat door je passie te gooien in een moment.

Alignment

Werk samen met het Universum. Werk samen met jouw spirit. Laat meer los. Zet iets neer dat boven jezelf staat. Ontwerp een brand vanuit feminine power en feminine energy. Transformeer tot iets waarvan je ziet dat iets dat jij werkelijk bent.

Manifesting

Als je in alignment bent met je missie, je creatiekracht en het nu, dan komt de manifesteer energie als vanzelf naar boven. Je kan alles krijgen waar jij naar verlangt. Je mag alles zijn wie je wilt zijn.

Celebration

Vier het leven, zoals het leven gevierd mag worden. Iedere manifestatie heeft iets krachtigs, iets moois. Iets waar jij vanuit kan leren. Hoe meer je dit samen kan vieren hoe meer power dit heeft.

Tijdens Manifest 2.0 vieren we wie we nu zijn, zodat we kunnen groeien naar wie we werkelijk zijn.

NEEM JE PARTNER MEE OM NA HET EVENT NOG MEER GEDRAGEN TE WORDEN

Dat wat we het meest onderschatten is onze omgeving. Onze omgeving doet alles met hoe we groeien, bloeien en in het leven staan. Een man wil niets liever DAN dat zijn vrouw straalt. Maar een man kan die energie van de vrouw niet altijd pakken en vatten. Evenals dat de vrouw niet altijd de energie van de man vat.

Ook als je als vrouw een vrouw als partner hebt. Of als man een man, ontstaat er vaak onbegrip als jij een leven gaat creëren dat ‘beyond’ is. Hij is praktisch. Zij snapt het niet. Zij wil vertrouwen. Hij wil het begrijpen. Zij wil gedragen worden. Hij wil gedragen worden.

Om je business en je leven te manifesteren, heb je elkaar nodig. Daarom zou het zo mooi en bijzonder zijn als je partner mee wil komen. Hij of zij hoeft je niet te snappen. Je hoeft deze hele salespage ook niet te laten lezen. Zeg gewoon: ‘Ik neem je mee uit. Naar ietsuit bijzonders. Iets dat misschien wel ons hele leven kan gaan veranderen.’

Hoe meer koppels er zijn hoe mooier. Maar ook als je alleen bent en niet verliefd, verloofd en of getrouwd bent: kom. En ook als je partner niet kan: kom.

Dit wordt magic. Dit wordt baanbrekend.
Hier moet je bij zijn

Kom op 16 september zien, ervaren en voelen dat de wereld klaar is voor iets nieuws.

Verjaardagskado ticket

van 197 voor 41 euro

De dagticket voor het programma van 09.30 – 17.00 uur is nu speciaal en alleen op mijn verjaardag 41 euro. Inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee.

Celebration evening party + diner

extra 41 euro

Overdag luister je en word je geïnspireerd. ‘s Avonds maak je de echte verbinding. Daar is de MAGIC. En ontstaat de celebration, de connectie, de manifestatie. Vier met ons en je nieuwe Manifest Family je transformatie. Boek bij de dagticket ook je toegang tot het exclusieve feestelijke avondprogramma van 17.00 – 21.30 uur.

de verjaarsdagsactie duurt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)