Francisca van den Berg

Francisca van den Berg is hormoon- en gewichtexpert. Ze heeft als missie om zoveel mogelijk vrouwen te informeren over de werking van hun hormonen. Voor haarzelf heeft die kennis een ommezwaai in haar leven teweeggebracht. Daarom maakt ze vrouwen graag bewust van de invloed die zij zélf hebben op hun gemoedstoestand en fysieke welzijn.
Fotografie: Osees / Kim de Vries

ontwikkeling

Van online programma naar eigen methode en serie publicaties

Francisca en ik werken nu een aantal jaren samen. Haar ontwikkeling gaat snel. Van stenen praktijk naar volledig online ondernemen. Van online programma naar eigen Reset je Hormonen methode. Van vakopleiding voor experts naar een team met hormooncoaches die volgens haar methode werken. En terwijl ze dat allemaal mogelijk maakte, gaf ze ook nog haar eigen magazine – met drie edities én een special voor meiden – uit.

brand architectuur

Visuele overeenkomsten in de sublabels voor herkenbaarheid.

Eerst hielp ik Francisca met het professionaliseren van haar personal brand. Reset je Hormonen was hier als online programma onderdeel van, maar had vanaf de start een eigen visuele identiteit. Hierdoor kon het als methode eenvoudig een eigen platform krijgen zonder afbreuk te doen aan de herkenbaarheid. Ook het magazine ‘Happy Hormonen, Happy Life’ heeft een eigen website, maar toont als sublabel in het visuele veel overeenkomsten met zowel haar personal- als business brand. Deze duidelijke brand architectuur geeft Francisca en haar klanten helderheid.

strategie

Verwezenlijking van
ambitieuze doelen.

Het boek ‘Stop PMS’ is net verschenen. Een echte hormonen Bijbel boordevol informatie over vrouwengezondheid en het verminderen / voorkomen van menstruatiegerelateerde klachten. Natuurlijk weer in de typerende kleur roze, waardoor de publicatie onmiskenbaar van haar hand komt en haar personal brand verrijkt.

Joyce is een belangrijke factor voor de groei mijn bedrijf. Omdat we al een tijd met elkaar optrekken, hebben we aan een half woord genoeg en word ik telkens verrast door creatieve ideeën en prachtige ontwerpen die in alles passen bij waar ik voor sta.

FRANCISCA VAN DEN BERG

GEWICHTS- EN HORMOONEXPERT

JE OUDE BRAND IS JIJ, VIJF VERSIES GELEDEN

Het wordt het tijd dat je personal brand de ‘quantum leap’, die jij met je business wilt maken, reflecteert.

Brandende vragen?

11 + 2 =