Carolien Karsten

Carolien Karsten is life & business coach met als specialisatie communicatie. Carolien helpt je met de verhalen die jij jezelf en anderen vertelt, zowel privé als zakelijk. Zodat er weer echte verbinding ontstaat, vanuit menselijkheid.
Fotografie: Rianne Eilander / Kim de Vries

jaarprogramma

Persoonlijke
ontwikkeling en
zakelijke groei

Vier jaar geleden werkte ik met Carolien aan het vormgeven van een challenge. Ruim duizend mensen deden daaraan mee. De website met het vervolgaanbod leverde binnen een week bijna een ton op. Carolien was op dat moment de eerste coach die persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei met elkaar verweefde in een jaarprogramma. Een aantal grote online ondernemers heeft daar de basis gelegd voor voor hun succes.

pionier

Maak je
eigen
magazine.

Carolien was ook een pionier met het maken van een magazine. Waar coaches en opleiders steeds meer naar digitaal bewogen, wilde zij (potentiële) klanten een tastbare beleving meegeven. Juist omdat je als online ondernemer je publiek niet constant fysiek om je heen hebt. Er ontstond een intensieve samenwerking, waarin we vijf magazines van ieder 120 pagina’s bedachten en maakten. Altijd met open en eerlijke verhalen en taboedoorbrekende thema’s. 

becoming you

Inspireren met
echtheid.

Op haar Instagram deelt Carolien lief en leed met haar volgers. Persoonlijke verhalen gecombineerd met wijze lessen en stof tot nadenken. Zij is het levende voorbeeld van Shit and Shine en inspireert (vooral) veel vrouwen met haar echtheid. De transformatie die zij zelf zichtbaar heeft doorgemaakt de afgelopen jaren is het fundament waarop haar nieuwste online programma Becoming You is gebouwd. 

Joyce heeft kwalitatief een enorm hoge standaard. Het brand dat ze om mij heen heeft gebouwd, zorgt ervoor dat ik minder hard hoef te werken om mijn programma’s te verkopen. Dat is dan ook de reden dat ik mijn klanten altijd belangeloos aangeraden heb om met Joyce te werken. Simpelweg omdat je met het neusje van de zalm mag werken. Dat ben je zelf waard. Maar ook de kennis en ervaring die je wilt delen, is dat waard.

CAROLIEN KARSTEN

LIFE & BUSINESS COACH

JE OUDE BRAND IS JIJ, VIJF VERSIES GELEDEN

Het wordt het tijd dat je personal brand de ‘quantum leap’, die jij met je business wilt maken, reflecteert.

Brandende vragen?

7 + 11 =