BRAND WINGMATE

Mij, als persoonlijke
creative director,
aan jouw zij.

Een team-up tussen coaches met expertstatus
en mij als wingmate om hun brand te versterken.

STOP WINGING IT

Samen kom je verder

De meeste coaches die naar of in de top van de markt bewegen missen een creatieve sparringpartner op niveau. Het is lekker om de constante stroom aan output die jij als expert hebt te kunnen toetsen op haalbaarheid bij iemand die weet hoe de uitvoering ervan werkt. Een deskundige op hetzelfde level die je richting geeft, met aanvullende ideeën komt en de kwaliteit hooghoudt.

EXTRA STRONG

Brand Wingmate

Een team-up van een jaar waarin ik pro-actief meedenk en -werk in het duurzaam uitbreiden van je personal brand in alle lagen van je online business en toekomstige labels. In dit jaar:

L

Heb je een strategische sparringpartner op speed dial.

L

Geef ik je inspiratie en advies om nieuwe ideeën succesvol te realiseren. 

L

Werk je altijd met de beste foto- en videografen, tekstschrijvers, online marketeers en andere creatieve professionals.

L

Help ik je bij het uitzetten van de creatieve lijnen.

L

Bewaak ik de kwaliteit en consistentie in al je communicatie via verschillende kanalen.

L

Blijft je hoge standaard gewaarborgd.

L

Groeit je brand en daarmee ook je klanttevredenheid, omzet en impact.

High-end branding

Jij wilt op een hoger niveau ondernemen. Een brand dat goed in elkaar zit, is als de wind onder je vleugels. En ik ben je wingmate.

01

Als coach met expertstatus ben je waarschijnlijk een voorloper. Dat betekent dat je nergens de volgende stap af kunt kijken. Doe je dat wel, dan zet jij jezelf per definitie kleiner neer. Mensen kijken op naar jou. Je bent een rolmodel. Je hebt een wingmate nodig die ziet wat zij zien én een beetje meer, zodat je constant wordt geprikkeld om de meest succesvolle versie van jezelf zichtbaar te maken. Alleen dan kun je het allerbeste geven en klanten aantrekken die volledig bij je passen.

02

Het hebben van ambities zorgt ervoor dat jij een constante stroom aan creatieve output hebt. Als die ideeën niet worden opgepakt, of als je daar eindeloos op moet wachten, sijpelt jouw energie weg. Je hebt een wingmate nodig die net zo bezield is als jij. Intensief contact zorgt ervoor dat we samen de creatiekracht hooghouden. Het betekent ook momentum pakken en nú iets lanceren, ook al stond dat niet op de planning. Je hebt een wingmate nodig die dit begrijpt, aanvoelt en zonder het te vragen de voorzet al heeft gedaan, zodat jij alleen maar hoeft in te koppen.

03

Aan de andere kant mag je soms de wilskracht waarmee je zo ver bent gekomen even ‘uit’ zetten en in vertrouwen zakken. Het bouwen van een brand is namelijk nooit klaar. Nadat het fundament staat, ga jij dit laden en dragen. Hoe dat aan te pakken, is een voortdurend spel van actie en reflectie. Dat kan op momenten fysiek, mentaal en energetisch veel van je vragen. Je hebt een wingmate nodig die jou ervan kan overtuigen dat niets doen soms constructiever is dan koste wat het kost doorpakken.

PRAKTISCH

Wat gaan we doen?

GROEI SESSIES

Ieder kwartaal een dagdeel samen om het grote plaatje te bekijken en hoe daar creatief invulling aan te geven.

wekelijkse call

Elke week een incheck-moment, waarin we de creatieve lijnen uitzetten, evalueren en aanscherpen.

APP SUPPORT

Mailen en appen over je brand en het realiseren van ideeën. Ik geef feedback op alle creatieve output.

inspiratie sessies

Verrassende inspiratie sessies om je creatief uit te dagen. Toegang tot relevante trends en ontwikkelingen.

Mogelijke vraagstukken

L

Ik mis structuur in mijn diensten en producten aanbod. Hoe kan ik dit stroomlijnen?

L

Ik wil een tweede label opzetten. Hoe voorkom ik dat hiermee mijn opgedane succes wordt beschadigd? Op welke manier kunnen de twee brands elkaar versterken?

L

Ik werk met een team, of ga dat binnenkort doen. Hoe worden zij echte ‘brandplayers’ die mijn merk ademen en optimaal uitdragen?

L

Ik kan meer aandacht besteden aan de fase ná de verkoop. Hoe kan ik klanten verrassen om de samenwerking een goede start te geven? 

L

Ik weet dat branding meer is dan een logo. Hoe kan ik de essentie van mijn brand voelbaar maken in alle contactmomenten, van mail tot aan kantoorbezoek?

Investering

De investering bedraagt 997 euro per maand.

Slimme vragen, rake opmerkingen en binnen ‘no-time’ een nieuwe visuele identiteit. Toegerust op groei. Ik had mijn snelle ontwikkeling nooit zonder de strategische inzichten van Joyce kunnen doormaken.

VERA KAMPHORST

TRAGE SCHILDKLIER EXPERT

FAQ

IS BRAND WINGMATE PUUR STRATEGISCH, OF GA JE OOK DINGEN VOOR ME MAKEN?

Tijdens Brand Wingmate fungeer ik als jouw persoonlijke creative director. Dat houd in dat ik op leidinggevend niveau strategisch met je meedenk over de creatieve taken binnen je bedrijf. Mocht je de uitvoering van wat we bedenken ook bij mij neer willen leggen, kan dat. De kosten daarvan zijn echter niet in deze team-up inbegrepen.

een jaar is lang. is een kortere periode ook mogelijk?

Het bouwen van een brand is nooit klaar. Juist door te denken dat branding alleen tijdens een lancering van belang is, doe jij je brand tekort. Als je ambitieus bent en je bedrijf snel groeit, zullen er gedurende het jaar steeds nieuwe vraagstukken spelen. Het is nuttig om die te bespreken met een partner die wel gecommitteerd, maar niet emotioneel verbonden is.

no offense, maar jij hebt zelf geen imperium staan. kun je mij adviseren?

Ik geloof dat we niet allemaal op het podium hoeven te staan. Als jij daar staat te shinen, heb je geen mede-artiest nodig. Je hebt veel meer aan iemand die je een peptalk geeft, met ideeën komt om de show nog beter te maken en er voor je is als het harde werk gegaan is. Die iemand ben ik. Ik heb achter de schermen met veel succesvolle lanceringen meegedraaid. Ik heb een track record in design en een achtergrond in communicatie en redactie. Tel daar 10+ jaar ondernemerservaring bij op en je weet dat je een volwaardige brand wingmate naast je hebt staan.

is dit alleen voor klanten die upgrade your brand hebben gedaan?

Als je eerst Upgrade your Brand hebt gedaan, weet ik dat het fundament van je brand goed is en dat we stabiel verder kunnen bouwen. Maar je bent ook welkom om bij Brand Wingmate in te stappen als we nog niet eerder hebben samengewerkt. Houd er dan wel rekening mee dat de kans groot is dat ik je adviseer om te investeren in brand creatie.

PLAN VRIJBLIJVEND EEN

BRAND
ANALYSE

Tijdens een telefoongesprek of Zoom call bespreken we welke mogelijkheden ik zie om jouw personal brand te professionaliseren.

Brandende vragen?

8 + 12 =